Slips

Välj Variant

Slips

Art.nr. 11-4450-1
Minsta antal: 1 st

En elegant mönstrad slips i siden. Den är 8cm bred och passar både till vardags och till fest. Finns även i matchande ficknäsdukar.

Pris 330,00 kr

Produktfärg

Vinröd

Antal

Totalt pris kr


Prisspecifikation
Portia

Inga maskiner i världen kan ersätta Portias kunskap och Portias känsla för råvaran - tyget. Kombinationen av moderna maskiner och Portias stora hantverkskunnande är däremot den bästa garantin för förstklassiga produkter.

Portia är lyckligt lottade. På vilket sätt? Jo, Portia är en av få aktörer som finns kvar som vet hur man arbetar enligt den gamla skolan. Det betyder alltså att Portia är en av få som kan låta det gamla möta det nya. I Portias materialval, i Portias design, i allt Portia gör. Portia har kvar sitt 90-åriga hantverkskunnande, många produkter tillverkar Portia fortfarande själva. Slutresultatet är aldrig en tillfällighet, för Portia övervakar hela processen. Portia skiljer bra från dåligt med ögon, hjärta och framför allt med en fingertopp känsla.

Portia är välkänt för sina slipsar, hängslen, bälten och accessoarer för män sedan mer än 90 år. Idag är Portia starkare än någonsin och jobbar ständigt för att utvecklas och anpassa oss till den nya tidens marknader.


Visa samtliga produkter från Portia
Material siden
Storlek 8cm
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Be om offert

Här kan du fråga efter en offert på produkten.
Ange antal och om du vill ha med tryck så ange även hur du vill ha det tryckt.
Vi återkommer med svar så snabbt vi kan.Liknande produkter

Portia
Fluga
Fluga

Från 178,00 kr

Ernst Alexis
Slips smal
Slips smal

Från 299,00 kr

Portia
Ficknäsduk
Ficknäsduk

Från 100,00 kr

Portia
Slips
Slips

Från 310,00 kr

Ernst Alexis
Slips
Slips

Från 299,00 kr

Portia
Slips
Slips

Från 310,00 kr