Yrkes- och profilbutiken

I butiken hittar du ett bra urval av arbetskläder och skyddskor. På beställning finns ett ännu större utbud. Vi hjälper idag företag i storlek från 1 till 360 anställda. Med allt från bra service i butik till hela konceptlösningar där vi sköter sortiment, webbshop, utprovning, personpack och leverans har vi en bra helhet som leverantör.

I vårt showroom hittar du profilkläder från våra större leverantörer. Ännu mer finns att välja på i katalog. Vi är lite som postorder live.
Från ett gäng t-shirts med tryck till en hel kollektion, vi fixar det mesta.

Kontakt

Kontakta oss

Prepare Workwear Store - Prepare Brands AB
Ramgatan 3
653 41 KARLSTAD

Öppettider
vardagar 10-17
T: 054-4050001
E: prepare@psw.se

Vi hittar tillsammans med dig lösningen för ert företag som gör att ni syns på rätt sätt. Konsultföretag i skjorta och slips eller VVS-firma i blåkläder? Vi tycker om att variera oss! Helt enkelt profil- och yrkeskläder till de flesta.

Med vårt breda utbud från kända leverantörer hittar vi rätt plagg för er. Vi förädlar själva i huset med transfer, flock, vinyl och etsning. Utöver det har vi bra partners för brodyr och screentryck.

> profilkläder?
> arbetskläder?
> giveaways?
> bilprofilering?
> din profil?
> teamkläder?
> skyddsskor?
> profilreklam?
> företagsgåvor?
> ditt varumärke?
> klubb- och spelarkläder?
> supporterprylar och kläder?

Er alldeles egna kollektion
Tillsammans med dig tittar vi på ert behov och tar fram en plan för hur ni vill synas och se ut. Med våra erfarna partners skapar vi sedan en specialkollektion till ditt företag.

Varför se ut som alla andra?
Idag är det lättare än någonsin att vara annorlunda. Med låga minimikvantiteter på specialproduktion har nästan alla möjlighet att skapa något eget.